Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victoria: "Det är alltid roligt att jobba med Mette-Marit"

15 jun, 2016, 10:11
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
De senaste två dagarna har Victoria och Mette-Marit deltagit i miljökonferensen EAT i Stockholm. Så här lät det när Svensk Damtidning mötte dem under konferensens andra dag.
Annons
Victoria och mette-marit21 ibl

Under måndagen och tisdagen deltog kronprinsessorna Victoria och Mette-Marit i Gunhild Stordalens miljökonferens EAT i Stockholm. De är som bekant nära vänner och brinner båda för miljö- och hållbarhetsfrågor. Efter invigningen delade Victoria ut ett pris till entreprenören Erik Lindberg för sin utveckling inom digital teknik. Och dag två var det Mette-Marits tur att moderera olika paneldebatter. Men de kungliga kollegorna var inte med på konferensens alla punkter. Vid lunchtid hoppade de nämligen in i de svarta säkerthetsbilarna och det ryktades om en privat lunch på Haga. Förmodligen ville Mette-Marit passa på att hälsa på sitt nya gudbarn prins Oscar när hon ändå var i stan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Det är alltid roligt att jobba med Mette-Marit, sa Victoria när Svensk Damtidning mötte duon vid Clarion Hotel.

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: IBL

Annons