Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victoria glittrade i Norrköping

16 okt, 2014, 13:56
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
victoria-ao-1

En glittrande kronprinsessa har i dag besökt både Norrköping och Linköping, men denna gång kom Victoria utan sin dotter Estelle.

Kronprinsessan deltog idag vid seminariet “Energisymbios som drivkraft för en hållbar utveckling” i Norrköping. Ett ämne som ligger henne extremt varmt om hjärtat. Victoria brinner verkligen för miljöfrågor och det märks hur påläst hon är vid den här typen av besök.

victoria-ao-3

Victoria bar en glittrande outfit och stövletter i grått.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kronprinsessan mottogs av landshövding Elisabeth Nilsson och kommunalrådet Eva Andersson och hon fick även en guidad tur på Arbetets museum. Efter Norrköping fortsatte östgöta-turnén till Linköping och Barndiabetesfondens 25-års jubileum. Det blev en intensiv och rolig dag som förgylldes av kronprinsessans stora engagemang.

victoria-ao-4

Miljöfrågor stod på dagens agenda, ett viktigt ämne för Victoria.

Prinsessan Estelle är hertiginna av Östergötland och senast hela kronprinsessfamiljen besökte Linköping i maj var även lilla Estelle med.

Annons
victoria-norrkoping-ao

På bilden här ser vi kronprinsessan i Norrköping…

victoria-linkoping-ao

..och här är hon i Linköping.

Annons
victoria-ao

En närbild på väskan.

victoria-ao-1

En närbild på Victorias stövletter.

victoria-ao-2

Av Ellen Myrgård

Foto: All Over Press

Annons