Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victoria och Daniel besökte Botaniska trädgården

31 aug, 2011, 16:45
AvAnita Saming
Annons

Kronprinsessparet spred kunglig glans över Botaniska trädgården i Göteborg där de bland annat bjöds på en konsert i grönskan.

När en strålande kronprinsessa Victoria och prins Daniel kom till Botaniska trädgården i Göteborg var huvudvägen upp genom trädgården kantad av människor som ville hälsa dem välkomna till västkusten.

Det var förra året när Victoria och Daniel gifte sig som Göteborgs stad, Västra Götalandsregionen och länsstyrelsen gav paret en dag som bröllopspresent. Så kom då den dagen och Victoria och Daniel åt lunch med ett 50-tal speciellt inbjudna gäster. Barngruppen El Sistema-Hammarkullen underhöll med musik och även allmänheten var välkommen att lyssna. Temat för dagen var “en god hälsa för alla”, ett ämne som ligger Victoria och Daniel varmt om hjärtat. Paret besökte även Lilla Änggården och projektet Gröna Rehab som arbetar med att motverka stress genom rehabilitering i naturen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Dagen avslutades med en middag på Vinga för ett mindre sällskap.

Av Anita Saming

Foto: All over press

Victoria och Daniel på Polarprisgalan››

Victorias favoritdesigner››

Annons