Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Först besökte de fotbollsklubb i Östersund - sedan blev Victoria sjuk

04 mar, 2015, 15:13
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
daniel-victoria-ste

Kungaparet är som bekant i Finland. Kronprinsessparet har också varit ute på en resa, de besökte under onsdagen Östersund. Men Victoria blev sjuk efter halva dagen.

Kronprinsessan Victoria har tvingats ställa in delar av dagens program i Östersund, skriver Aftonbladet. En kraftig influensa tvingade henne att avbryta besöket i halvtid. Kronprinsessan och prins Daniel inledde dagen med ett besök hos Östersunds fotbollsklubb där de fick höra mer om föreningens arbete om mångfald.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
victoria-daniel-2-ste

Hand i hand på fotbollsarenan.

Paret var på gott humör och ägnade några minuter åt den väntande pressen. Kronprinsessan berättade bland annat att prinsessan Estelle gillade att röra på sig, även om hon ännu inte blivit introducerat till fotboll.

– Jag hoppas att hon blir en idrottstjej, sa kronprinsessan till lokaltidningen ÖP.

 

victoria-daniel-3-ste

Svart kappa och långa svarta stövlar på kronprinsessan under besöket på Östersunds fotbollsklubb och Jämtkraft arena under förmiddagen.

Annons

 

victoria-ste

Kronprinsessan var på ett strålande humör på förmiddagen.

Det hördes dock att kronprinsessan drabbats av en rejäl förkylning. Och efter lunchen på landshövdingens residens, där Victoria och Daniel bland annat fick träffa Melodifestivalenaktuella Jon Henrik Fjällgren, tog krafterna slut.

Prins Daniel fullföljer nu programmet solo. Han ska bland annat till klädföretaget Wollpower.

 

victoria-daniel-4-ste

På promenad över den gröna konstgräset på fotbollsplanen.

Se en intervju med en rejält förkyld Victoria här med ÖP››

Av Liv Sander

Foto. Stella Pictures

 

Annons