Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victoria och Daniel bytte snökaoset mot barfotalyx - åkte på paradissemester med Oscar och Estelle!

23 nov, 2016, 08:30
AvJohanna Lejon
Den senaste veckan har prinsessan Estelle kunnat bygga sandslott, bada i turkost ljummet vatten och titta på vilda delfiner, medan kronprinsessan Victoria och prins Daniel har tagit långa promenader längs stranden med lillprins Oscar, tittat på utomhusbio och ätit middag i trädtopparna.
Annons
Estelle-Ste

Samma dag som Stockholm drabbades av det värsta snöovädret på över hundra år och Haga slott mest liknade ett vitt snöpalats satte sig Victoria och Daniel på varsitt plan med destination lyxhotellet Soneva Fushi på Maldiverna i norra Indiska oceanen. Resan dit är lång, speciellt för små barn. Den tog över tio timmar bara till Maldivernas huvudstad Male och sedan väntade ytterligare en resa med privat sjöflygplan och båt till en av paradisvillorna på lyxresorten Soneva Fushi,

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

De som varit där beskriver den som “himmelriket på jorden” och “en sagovärld för bra för att vara sann” – och det säkert prinsessan Madeleine som tipsade sin storasyster om resorten. Hon och Chris levde som bekant avslappnat strandliv där med barnen, prinsessan Leonore, och prins Nicolas så sent som i januari i år.

VictoriaDanielStella

Lyxresorten Soneva Fushi, som skapades för drygt 20 år sedan av svenska Eva Malmström Shivdasani och hennes indiske make Sonu, erbjuder ett Robinsonliv i lyx efter filosofin “no news, no shoes” (“inga nyheter, inga skor”) för den som vill komma bort från en stressig tillvaro.

Annons

Redan när man går i land uppmanas man att lämna ifrån sig sina skor för att i stället känna sanden mellan tårna och wifi får man bara i de exklusiva villorna om man ber om det, allt för att garantera gästerna att verkligen kunna stänga ute alla måsten och krav. Kronprinsessfamiljen bodde i villa 41 – samma som Madeleine och Chris. Den är ett av resortens mest lyxiga och ligger lite avskilt på stranden helt utan insyn. Och med bara ett par meter till ön bästa dykning och snorkling.

I markplan finns två sovrum med tillhörande utomhus-badrum, båda med vattenfall. På andra våningen finns ytterligare ett sovrum. Villan är även utrustad med gym, kontor, kitchenette, matsal och vardagsrum. Estelle och prins Oscar kunde plaska ostört i den privata poolen medan Daniel och Victoria kunde träna i det privata gymmet.

Villan omges av ett trädäck, en mindre pool som ligger i skugga och en större privat pool mot havet. Till villan hör också en privat del av stranden. I priset, Madeleine och Chris O’Neill har enligt Svensk Damtidning betalat 68 000 kronor per natt, ingår även en egen butler. Priserna för en tvåbarnsfamilj varierar annars mellan 14 000 och 271 000 kronor per natt beroende på villatyp och säsong. Ett semesterminne som Estelle säkert kommer minnas!

Av: Anna von Koch.

Foto: Stella Pictures, Ibl.

Annons