Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victoria och Daniel fick släcka brand på upplevelseläger

05 sep, 2012, 07:48
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Förra veckan besökte kronprinsessan Victoria och prins Daniel Försvarsmaktens upplevelseläger i Karlskrona – ett läger för ungdomar med särskilda behov.

I samband med kronprinsessan Victorias och prins Daniels bröllop 2010 gav Försvarsmakten en gåva till paret i form av ett läger för ungdomar med särskilda behov. Denna dag deltog 40 ungdomar vid upplevelselägret som arrangerades på Sjöstridsskolan i Karlskrona. Ungdomarna på plats fick öva på både livräddning och förstahjälpen. Danel och Victoria fick själva prova på att släcka en brand i en kastrull.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Läs mer på hovets hemsida här››

Av Agneta Nisbeth

Foto: Faksimil hovets hemsida/Carolina Lorentzson Nilsson/Försvarsmakten

Läs även:

Kronprinsessan Victoria på filmpremiär››

Polarprisgalan med kunglig glans››

Annons