Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victoria och Daniel gör ännu en långresa

19 jan, 2015, 12:07
author
Annons
daniel-victoria-ibl

Våren ser ut att bli intensiv för kronprinsessparet som på måndag inleder ett tre dagar långt besök i San Francisco. Nu är det klart att de gör en långväga resa till Sydkorea i i slutet av mars.

Det är ambassadör Lars Danielsson som bjudit in kronprinsessan och Daniel.

Första gången

Det här är parets första resa till landet men de får säkerligen goda råd från övriga kungafamiljen. I september 2012 gjorde prins Carl Philip nämligen sin dittills längsta resa som prins till just Sydkorea.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
CP

Han var då i Jeju för konferensen World Conservation Congress om miljö- och hållbarhetsarbete. I maj samma år var kungaparet i landet på statsbesök. De besökte bland annat den demilitariserade zonen mellan Sydkorea och Nordkorea.

Av Liv Sander

Foto: IBL

Annons