Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victoria och Daniel har landat – i Söderhavet

22 jun, 2010, 10:38
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
daniel-victoria-tahiti

Kronprinsessan Victorias och prins Daniels smekmånad har börjat  – de befinner sig just nu på en underbar Söderhavsö.

Redan direkt efter bröllopsfesten smet Daniel och Victoria iväg på sin bröllopsresa. Och efter en lång resa med många stopp på vägen landade de igår på Söderhavsön Tahiti, skriver Expressen.

Lånade privatplan

Det hela var minutiöst planerat sen långt tillbaka. På ett visst klockslag under bröllopsfesten skulle Daniel och Victoria avvika diskret. De tog adjö av de allra närmaste och smet sen ut genom en bakväg  på slottet. På Arlanda bordade de ett privatplan, utlånat av vännen och EF-grundaren Bertil Hult. Efter några mellanlandningar, bland annat i kanadensiska Vancouver, landade de så på Tahiti Faaa international Airport i Papeete i går natt, skriver Aftonbladet. Därifrån flög de sedan vidare ut bland öarna, där någonstans en lyxyacht låg och väntade för vidare färd ut i övärlden.

Annons

Franska Polynesien

Tahiti ligger i  Franska Polynesien, en ö-grupp i Söderhavet. När kungaparet höll brunch för några av gästerna på söndag morgon var alltså brudparet redan på väg. Nu har de en underbar smekmånad framför sig, där de kan njuta av varandra som man och hustru. Sedan väntar plikterna för kronprinsessan och prinsen av Sverige.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Läs mer här:

Webb-tv: Svensk Damtidnings chefredaktör om Westlingeffekten ››

Så avslutade Victoria och Daniel bröllopsfesten ››

Bröllopsfesten där  ingen ville gå hem ››

Allt om Victorias och Daniels bröllop ››

Läs allt om kronprinsessbröllopet i det nya 144-sidiga numret av Svensk Damtidning – finns i butik idag!

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: Scanpix, IBL

Annons