Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victoria och Daniel kickstartar arbetet med skönsång i Tallinn

14 aug, 2018, 12:30
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel kommer snart att åka på ett nytt uppdrag utomlands, nu är schemat i Estland här!
Annons

Söndagen den 19 augusti kommer kronprinsessan Victoria och prins Daniel att besöka Estland. Anledningen till resan är att uppmärksamma 100-årsjubileet av landets självständighet. Och besöket kommer säkert att bli minnesvärt för kronprinsessparet som först välkomnas av Estlands president Kersti Kaljulaid vid presidentpalatset i Kadriorg, i Tallinn. De bjuds också på lunch i presidentpalatset innan kronprinsessan ska plantera ett träd i Kadriorgparken.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
kronprinsessan Victoria och prins Daniel

LÄs mer här: Test! Vems sportiga stil har du – Victorias eller Madeleines?

Sedan reser Victoria och Daniel över till Nargö för att närvara vid en gudstjänst och med det också en återinvigning av S:ta Maria kapell, som tillhör den estlandssvenska S:t Mikaels församling i Tallinn.

Här kommer det svenska kronprinsessparet dessutom få chansen att träffa estlandssvenskar som säkert kan berätta mer om hur det är att bo och leva i landet. Hela resan avslutas sedan med en härlig musikfest, “Estonian Joint Singing Song Power” på sångarfältet i Tallinn.

Läs mer här: Herman Lindqvist: “Victoria måste vänta på tronen”

Foto Stella Pictures

Annons