Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victoria och Daniel - kungliga knäckebrödsbakare...

25 mar, 2011, 09:18
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Vilken het start på resan det blev! Kronprinsessan Victoria och prins Daniel fick lära sig hur man bakar knäckebröd under sin resa till Dalarna.

Det blev en varm och annorlunda dag för kronprinsessparet som är på en tvådagarsresa till Dalarna. Både kronprinsessan Victoria och prins Daniel fick testa på att baka bröd hos Vika Bröds Knäckebrödsbageri – i deras vedeldade ugnar.

Annons

En bättre värld

Men torsdagen inleddes med ett besök på Cozmoz – ungdomens hus i Borlänge och så fick de lyssna på arbetet med Peace & Love Foundation – en nystartad ideell förening med syfte att verka för en bättre värld. Därefter besökte Kronprinsessparet Barnahus och Gemensamma krafter i Jakobsgårdarna.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Läs mer om besöket i Dalarna på hovets hemsida››

Bilder från resan ser ni i vårt bildspel här nedan:

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Daniel och Victoria mot nya mål››

Kronprinsessans fredag på Öckerö››

Kronprinsessan Victoria tittade på hällristningar››

Åsa Bönnelyche om hovnarren och kronprinsessan››

[smooth=id: 533; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

Annons