Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victoria och Daniel lämnar Haga – tuffa beslutet

30 aug, 2024, 08:30
author Victoria Morand
Victoria Morand
Nu kommer nya besked om kronprinsparet.
Annons
Se magiska bilderna! Här ska Märtha Louise och shaman Durek gifta sigBrand logo
Se magiska bilderna! Här ska Märtha Louise och shaman Durek gifta sig

Den stora dagen är här – resan mot Norge bär snart av!

Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett ska äntligen säga "ja!" till varandra vid altaret under en ceremoni där 350 gäster närvarar.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har packat väskorna och snart intar även de den röda mattan i Ålesund för att njuta av de norska fjordarna och fest i högsta grad!

Mot Norge! Jonas Ekströmer/TT

Här var det fest!

Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett har planerat en festlig bröllopshelg som sträcker sig över tre dagar.

Annons

Festligheterna började igår i Ålesund, en vacker stad på Norges västkust, där välkomstmottagning hölls. Gästerna uppmuntrades att klä sig enligt temat "sexig och cool", enligt Hello! Magazine.

Idag är det båttur på schemat och gästerna kommer att åka genom de imponerande landskapen i Storfjorden och Geirangerfjorden.

Målet är sedan den att anlända till den lilla byn, Geiranger, där vigseln kommer äga rum samt vart alla gäster kommer att bo under vistelsen.

– Det känns fantastiskt att gifta sig med Durek och jag är så glad att dagen snart är här. Omgivningarna är underbara, det är en av de vackraste platserna jag vet, sa Märtha Louise till Hello! Magazine.

Den stora dagen är runt hörnet! Lise Åserud

I veckan stod det klart att inte bara kronprinsessan Victoria och prins Daniel kommer närvara under den storslagna dagen utan även prins Carl-Philip och prinsessan Sofia.

Annons

Och det är bara fyra av alla 35o gäster. Vi kan räkna med att få se kungligheter från hela världen närvara samt Märtha Louise och Dureks gemensamma kändisvänner.

Vi på Svensk Damtidning kan knappt bärga oss, och för våra kungligheter behöver de inte vänta mer – resan från Haga till Geiranger bär av när som helst!

Vi önskar alla en fantastisk helg tillsammans!

Bild: TT

Annons