Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victoria och Daniel på nytt uppdrag tillsammans - det gjorde de

19 okt, 2016, 10:49
AvJohanna Lejon
Äntligen får vi se Victoria och Daniel ute på jobb igen! I går besökte den kungliga duon Sveriges Radio.
Annons
EXCLUSIVE - Crown Princess Victoria and Prince Daniel at Swedish Radio

Under gårdagen passade prins Daniel och kronprinsessan Victoria på att representera lite tillsammans då de gjorde ett inoffficiellt besk på Sveriges Radio.

“Syftet med besöket på Sveriges Radio var för kronprinsessparet att få kunskap om Sveriges Radios arbete lokalt, nationellt och internationellt. Ett av stoppen var P4 Stockholm”, skriver SR på sin sajt.

Victoria och Daniel var på ett strålande humör då de visades runt i lokalerna.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

“Kronprinsessan Victoria och prins Daniel visade stort intresse för den mobila satsningen och imponerades smått av de bärbara sändarväskorna, som P4 Stockholms reportrar använder för att kunna sända radio och möta medborgarna ute på fältet”, skriver SR.

Enligt uppgift ställde prinsen flera frågor och undrade “bland annat hur P4 Stockholm arbetar med att belysa problematiken med hälsoskillnaderna mellan de mer socioekonomiska utsatta områdena i länet och innerstadsområdena”.

Vistelsen på Sveriges Radio avslutades med ett besök på Trafikredaktionen och Radiosporten, därefter fick man en visning hos Ekot där kronprinsessparet var med på kvart i sex-sändningen.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Stella Pictures.

Annons