Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victoria och Daniel ska med till festen i Köpenhamn

20 mar, 2015, 14:19
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
victoria-daniel-ste

Den 16 april blir det som vi tidigare berättat en stor fest i Köpenhamn för drottning Margrethe. Nu är det klart att även Victoria och Daniel följer med.

Även Victoria och Daniel kommer till Köpenhamn i april. På hovets hemsida ser vi att nu har två namn lagts till i den kungliga kalendern torsdagen den 16 april, till “Drottning Margrethe II:s 75-årsdag”. Vi ser nu att kung Carl Gustaf, drottning Silvia samt kronprinsessan Victoria och prins Daniel ska fira drottningen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
kungaparet-ste

 

Kungaparet kommer till Danmark redan dagen innan för att vara med om onsdagens festligheter.

maxima-willem-alexander-ste

Några som kommer tillö födelsedagsfesten är kung Willem-Alexander och drottning Máxima.

Annons

Vi vet redan att flera andra kungahus också kommer till festligheterna i Köpenhamn, med en officiell mottagning på Köpenhamns rådhus vid kl 13.00, sedan väntar en middag på Fredensborgs slott klockan 20.00. Vi hoppas givetvis att det tillkommer än fler namn på listan lite senare, som prinsessan Madeleine och maken Chris och prins Carl Philip med sin Sofia…

margrethe-ste

Men hur det än bir med den saken kan vi se fram emot några verkligt festliga dagar som vi här på Svensk Damtidning kommer att följa upp!

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

 

Annons