Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victoria och Daniel välkomnar tv-tittarna till Haga slott

19 apr, 2014, 09:30
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
victoria-estelle-daniel-svt

På måndag den 21 april, annandag påsk, kommer som vi tidigare berättat en unik SVT-dokumentär om livet på Haga slott.

På annandag påsk kommer ni kunna få en unik inblick i livet på Haga slott, då kronprinsessan Victoria, prins Daniel och prinsessan Estelle visar upp sitt hem för tv-kamerorna i en ny dokumentär på SVT, på ettan klockan 20.00.

daniel-estelle-victoria-svt

Den berömda lekstugan på Haga.

Annons

– För mig känns det väldigt speciellt att familjen nu är tillbaka på Haga. Det känns som cirkeln är sluten. Jag hade inte möjlighet att lära känna mina farföräldrar, för mig är Haga slott väldigt prins Gustaf Adolf och prinsessan Sibylla och mina fastrar, Hagasessorna. Det känns som jag nu kommit mina farföräldrar lite närmare, säger kronprinsessan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
victoria-estelle-svt

Även prins Daniel talar ut om hur det är att bo på ett slott.

– Vi är jätteprivilegierade som får bo så här. Men att bo hos mamma och pappa i ett radhus i Ockelbo eller att bo så här är nog ingen skillnad i lycka för Estelle. Ett hem är ett hem. Familjen och nära och kära är det allra viktigaste i livet, säger Daniel.

Annons
christina-svt

Även prinsessan Christina talar i programmet. – Det var en lycklig och idyllisk tid trots att det var mörka moln runtomkring oss. Och det slutade i en familjetragedi för oss när min far gick bort 1947. Då föll ju hela livet i kras, säger prinsessan Christina Fru Magnuson i Haga slott – Ett kungligt hem.

victoria-daniel-estelle-svt

Hemma hos prinsessan Estelle i lekstugan…

Av Agneta Nisbeth

Foto: Pressbilder/SVT

Annons