Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victoria och Daniel visar sin kärlek öppet

06 jun, 2007, 23:05
author
Nu är förlovningen nära. Daniel kunde inte avhålla sig från att ge Victoria en öm kyss på kinden inför de andra gästerna på Hotel Skansen i Båstad.
Annons
Victoria och Daniel på kärlekssemester i Båstad.
Victoria och Daniel på kärlekssemester i Båstad.

Lördagen den 19 maj var kronprinsessan Victoria på plats i Småland för att inviga jubileumsveckan till minne av Carl von Linné i Råshult, blomsterkungens födelseplats. Efteråt tog Victoria en avstickare till skånska Båstad och firade Kristi Himmelfärdshelgen tillsammans med sin Daniel Westling.

Paret träffade Madeleine och Jonas

De passade på att träffa prinsessan Madeleine och Jonas Bergström, som var på visit hos Jonas föräldrars i Torekov. Kvartetten njöt av god mat och dryck på Hotel Skansen med strålande utsikt över vattnet, hamnen och tennisbanorna. Här bodde Daniel också i somras, då han marknadsförde sitt nya gym bland innefolket.

Victoria och Daniel övernattade på hotellet och säkerligen kopplade de av i den härliga SPA-anläggningen och tog en uppfriskande simtur i inomhuspoolen.

Annons

Nu smyger Victoria och Daniel inte längre

Det är uppenbart att de inte längre smyger med sin kärlek. Efter fem år tillsammans är de säkra på varandra och dagen för förlovningen närmar sig med stormsteg. Daniel kysste Victoria ömt på kinden inför alla de andra restauranggästerna och kronprinsessan log kärleksfullt.

Det gäller att hitta stunderna då de kan ses på tu man hand. Victoria är som bekant en upptagen dam med ett fullbokat schema. Kort därefter var det dags att sätta på sig finkläderna, åka till Arlanda och hälsa kejsarparet från Japan välkomna.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

 

Foto: Scanpix

Annons