Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victoria och Daniels kärlekslycka - stort bildspel

01 aug, 2016, 13:15
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Åren går men kärleken består. Just nu njuter Victoria och Daniel av lite välbehövlig Ölandssemester. Och de verkar kärare än någonsin!
Annons
victoria och daniel1 ste

Kollegor och bästa vänner och föräldrar till två underbara barn. Vilka otroliga år det har varit sedan den där vackra försommardagen år 2010 när kronprinsessan och prins Daniel lovade varandra evig trohet och livslång kärlek. De har flyttat in på Haga Slott och fått två barn och är nu rutinerade småbarnsföräldrar mitt i karriären. Prins Daniel har blivit varm i sina prinskläder och har hittat en egen riktning för sitt uppdrag, framför allt med entreprenörsprogrammet Prins Daniels Fellowship. Kronprinsessan är just nu mammaledig med lilla Oscar men plikttrogen som hon är har hon ändå tusen järn i elden.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

I bildspelet blickar vi tillbaka på kronprinsessparets kärlekslycka!

 

Av Liv Sander, Ellen Myrgård Lindén

Foto: IBL, Stella Pictures, Kungahuset.se

Annons