Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Comebacken: Victoria och Sofia chockade alla

10 maj, 2016, 12:47
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Under förmiddagen tog kungaparet emot Chiles president vid Kungliga Slottet. Och till allas stora förvåning närvarade även Victoria och Sofia vid välkomstceremonin.
Annons
victoria och sofia ste

Årets första statsbesök är igång! Under förmiddagen tog kungafamiljen emot Chiles president Michelle Bachelet för en traditionsenlig välkomstceremoni på slottet. Och det som överraskade alla var att Victoria och Sofia har avbrutit mammaledigheten för att delta i besöket. Det är nämligen bara kungaparet som står som värdar på hovets hemsida. Dagen inleddes med att kungen mötte presidenten vid Hovstallet för att sedan åka kortege genom stan. Just nu pågår en lunch som sedan följs av ett besök på Fryshuset, söder om Stockholm, och därefter hålls en stor bankett.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: Stella Pictures

Annons