Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victoria om att ha Mary och Frederik på besök

31 maj, 2017, 09:30
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Berättar med egna ord.
Annons

Under tisdagen besökte kronprinsessan Victoria och kronprinsessan Mary den danska inredningsbutiken Illums Bolighus på Hamngatan i Stockholm.

De togs emot av en stor mängd personal och bjöds på alkoholfri cider och en visning i den flera plan stora butiken. Victoria var nyfiken och glad och frågade intresserat om de olika designervarorna.

Hon hälsade glatt och igenkännande på flera ur personalen, som hon hade sett under gårdagens middag i Eric Ericssonhallen. Mary höll en mer lågmäld profil och samtalade tyst och intresserat.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

När de två kronprinsessorna lämnade varuhuset för att åka vidare till lunch på Stockholms slott fick kronprinsessan Victoria frågan om hur det har varit att ha det danska kronprinsparet på besök i Stockholm.

– Det har varit toppen! De får gärna komma tillbaka.

Foto:. IBL

Annons