Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victoria om lyckan över Oscar: "En fantastisk gåva"

01 mar, 2017, 12:31
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Vilka fina ord!
Annons
victoria oscar ste
Victoria och Oscar på Solliden.

I morgon firar prins Oscar sin första födelsedag och det har alltså gått ett år sedan Victorias och Daniels liv tog en ny underbar vändning. De blev föräldrar för andra gången. Och lyckan är förstås total. Victoria har vid flera tillfällen talat om hur den lille berikar hennes liv. Hur fantastiskt det känns att ha gett Estelle ett syskon.

– Det har varit ett omtumlande år på det sättet, att vi har fått en till familjemedlem. Det har varit underbart att få uppleva lille Oscar! Det är mycket som händer i den kroppen. Det är en fantastiskt gåva att få följa ett litet barn så nära. Det känns oerhört fint, sa hon i Året med kungafamiljen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
victoria oscar ste2
Kronprinsessfamiljen vid kungens 70-årsfirande den 30 april 2016.

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: Stella Pictures

Annons