Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victoria på fotbollsträning

22 jan, 2016, 12:32
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
victoria-hovet

I torsdags var kronprinsessan Victoria i Tumba för att vara med vid Futebol dá forças öppna fotbollsträning för tjejer. Tjejerna i Tumba är mellan 12 och 16 år och började träna för ett år sedan. Här samarbetar Futebol dá força med IFK Tumba. Tjejernas träning börjar alltid med en ”check in” då var och en berättar hur deras dag har varit och om känsla inför dagens träning.

victoria-2-hovet

Höggravida kronprinsessan Victoria hade inga problem med att sätta sig på golvet för att lyssna till tjejernas berättelser.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Även prins Daniel har varit på uppdrag. Prins Daniel och professor Danica Kragic ses på bilden nedan diskutera roboten Baxters funktioner under sitt besök på KTH och Skolan för datavetenskap och kommunikation.

Här en Bild från hovets instagram:

Foto: Kungahuset.se

Annons