Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victoria på nytt hemligt uppdrag - se bilden

24 nov, 2016, 10:45
AvJohanna Lejon
I veckan var kronprinsessan tillbaka på jobbet igen. I största hemlighet. Programpunkten var inte inlagd i hovets kalender.
Annons
Victoria-5

På hovets sajt finns kungafamiljens kalender att beskåda. Där står nästan allt vår kungafamilj har för sig om dagarna. Men inte alla events och aktiviteter skrivs in i kalendern. Carl Philips resa till Mali tidigare i höst var ett sådant exempel. Då var anledningen säkerhet.

Ett annat sådant exempel är den programpunkt som kronprinsessan Victoria var ute på tidigare den här veckan. Häromdagen begav hon sig till Bosön Idrottscenter för att besöka RG Aktiv Rehablitering. RG Aktiv Rehblitering är ett av alla program som i dag får stöd från kronprinsessan Victorias fond. Och självklart var det därför som kronprinsessan var på plats.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

https://www.instagram.com/p/BNHUz3EAsXt/?taken-at=367743169

Se mer av besöket här.

Under besöket på RG Aktiv Rehab var kronprinsessan på ett strålande humör. På sig hade hon en blus från svenska Hunky Dory.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Stella Pictures, Ibl.

Annons