Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victoria på uppdrag om hjärtefrågan

21 feb, 2018, 15:30
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Vattenfrågan i världen är något som kronprinsessan Victoria kämpar för, och även under gårdagen var det vatten som stod på agendan.
Annons

Igår var det som bekant begravning av prins Henrik i Danmark som gjorde att hovet inte lade ut den nya födelsedagsbild på prinsessan Leonores förrän efter ceremonien i Köpenhamn var över. Men kronprinsessan Victoria var dock ute på ett uppdrag under tisdagen, hon besökte Stockholm Resilience Centre för att ta del av deras senaste forskning kring lokala, regionala och internationella vattenfrågor.

Läs mer: Se Madeleines förlovningsklänning i verkligheten!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kronprinsessan, klädd i grå byxor och blekrosa tröja, ses här med Thorsten Bleckner, Juha Salonsaari och Linda Svensson.

Foto: Kungahuset.se samt IBL

Annons