Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victoria på välgörenhetsauktion

15 nov, 2012, 09:45
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprinsessan Victoria uppmärksammade Världsdiabetesdagen och gick under onsdagskvällen på Berns i Stockholm för en välgörenhetsauktion.

Annons

Den 14 november varje år firas Världsdiabetesdagen världen över. I Sverige uppmärksammmades dagen av Barndiabetesfonden som i samarbete med Lilly Diabetes anordnar en välgörenhetsauktion där ett 40-tal unika objekt auktionerades ut.

Forskning

Syftet var att öka kunskapen om typ-1 diabetes och samla in mer pengar till forskning.

Celebriteter

Så roligt för kronprinsessan Victoria att mingla med en rad celebriteter som fanns på plats inklusive nära vännerna Andrea Engsäll, Louise Gottlieb och Martina Liska. Att kombinera nytta och nöje är ju aldrig fel.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vi återkommer senare med filmer från kvällen….

Läs mer om kvällen på hovets hemsida››

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures och pressbild

Läs även:

Kungliga modebloggen om Victorias klänning››

Victoria i möte på slottet››

Annons