Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victoria till Göteborg i helgen - i augusti ska prinsparet till Värmland

25 jun, 2015, 14:34
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
victoria-ste

Hovet har uppdaterat den kungliga kalendern. Den 27 juni ska kronprinsessan Victoria besöka Göteborg men vi ser också att prins Carl Philip och prinsessan Sofia ska ut på resa i landet.

Den kungliga kalendern på hovets hemsida berättar nu att kronprinsessan Victoria ska besöka Volvo Ocean Race samt in-port race med Team SCA på lördag den 27 juni. Nästa uppdrag är den fredagen den 21 augusti då hon och maken prins Daniel samt kung Carl Gustaf ska närvara vid Sveriges Radios 90-årsjubileum på Berwaldhallen i Stockholm.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
riksmotet-2014

Kungligheter på plats under riksdagens högtidliga öppnande.

Den 25 augusti ska Victoria närvara med vid utdelningen av Stockholm Junior Water Prize. Till Riksmötets öppnande den 15 september står ännu bara kungaparet och kronprinsessparet med i kalendern, men det kan ju komma att ändras.

carl-philip-sofia-ste

Prins Carl Philip och hans hustru Sofia kommer givetvis till Öland för att fira kronprinsessan Victoria.

Till hösten blir det en resa i landet för det nya prinsparet. Då ska prins Carl Philip och prinsessan Sofia åka på sitt första gemensamma uppdrag sedan bröllopet och det blir en resa till Värmland som startar den 26 augusti och varar till den 27 augusti. Något vi givetvis kommer att bevaka här på sajten!

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

 

 

Annons