Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victoria tog med kärlekssmycket till Italien

17 dec, 2016, 06:00
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Victorias favoritsmycke har fått följa med till Italien.
Annons
victoria smycke ste

Victoria och Daniels officiella besök i Italien har nått sin tredje dag. Och med sig på resan har de prins Oscar. Men när kronprinsessparet är ute och representerar får den lille stanna kvar på hotellrummet tillsammans med barnflickan Adeline Petersson. Prinsessan Estelle är hemma i Sverige. Men vart Victoria än reser så har hon alltid barnen med sig. Detta genom ett speciellt kärlekssmycke. Svensk Damtidning har tidigare avslöjat att kronprinsessan har två favoritarmband – ett med bokstaven E ingraverad och ett med bokstaven O. Och dem bär hon även här i Italien.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
victoria smycke2 ibl

 

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: Stella Pictures

Annons