Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victorias ord till svenska stjärnan i natt – på Märtha Louises privata fest

31 aug, 2024, 05:30
Kronprinsessan Victorias ord till svenska stjärnan – i norska idyllen.
Annons

Under lördagen säger prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett äntligen "ja" till varandra i Geiranger, och visst är bröllopsgästerna uppvärmda. Det har ju varit fest i dagarna två, och det hela kickstartades med ett mingel under torsdagen.

Festligheterna tog vid under fredagskvällen, med party på Hotel Union för alla gäster och brudparet. Då stötte kronprinsessan på en svensk artist...

Se magiska bilderna! Här ska Märtha Louise och shaman Durek gifta sigBrand logo
Se magiska bilderna! Här ska Märtha Louise och shaman Durek gifta sig

Mysteriet kring kronprinsessan Victoria – håller sig gömd

Victoria, Daniel, Sofia och Carl Philip anlände till Norge under eftermiddagen, och smög diskret in till hotellet där festligheterna skulle hållas. Temat var "latinamerikansk salsa", och den norska kungafamiljen hade plockat fram sina färggladaste klänningar.

Prinsessan Ingrid Alexandra och kronprinsessan Mette-Marit
Wow – Ingrid Alexandra! Robin Utrecht / dana press

Sedan såg vi inte röken av varken dem, eller våra svenska kungligheter. Det är ju kändistidningen Hello! och Netflix som köpt bild- och filmrättigheter, så ingen press kommer in bakom de stängda dörrarna. Dessutom råder ett strikt förbud för alla gäster – ingen får publicera något på sina sociala medier.

Kronprinsessan Victorias möte med svenska artisten under kungliga bröllopet

Ja, det var inte ens säkert huruvida Victoria och gänget var med på salsapartyt på Hotel Union. Det tills den svenska artisten Elliphant smög ut för att ta lite luft, och mötte en reporter från norska VG – som var fullständigt lyrisk:

Annons

– Jag kramade precis min blivande drottning, kronprinsessan Victoria, så jag blev så glad att jag var tvungen att gå ut och dansa, sa hon till tidningen under fredagskvällen.

– Jag var tvungen att gå över till henne. Hon sa att vi måste prata mer med varandra i helgen. Det är inte så många svenskar på bröllopet här, så det tror jag att hon blev glad över.

Vilket möte för både Elliphant, eller Ellinor som hon heter, och kronprinsessan. Och visst blir man nyfiken på deras fortsatta mingel under helgen?

Senare under kvällen kunde Svensk Dam dela bilder på Victoria inne på hotell-festen.

Foto: TT

Annons