Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victorias blöta succé

28 jun, 2015, 13:37
author Margareta
Margareta
Annons
victoria2

Åh vad härlig vår kronprinsessa är! Under lördagen avgjordes det sista in port-racet i Volvo Ocean Race. Och team SCA fick oväntad förstärkning. Ombord  bjöd Victoria på sig själv och sin höga hejarröst.

Fylld av energi var  kronprinsessan Victoria i Göteborg under lördagen för att segla med team SCA under Volvo Ocean Race. Kronprinsessan är fadder för laget, och ska enligt gänget på båten ha varit både engagerad och stöttande i deras resa, som avgjordes i Göteborg just denna lördag.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
victoria1
Kronprinsessan Victoria gjorde en segergest när båten kom in på en andraplats.

Och laget hade kunglig tur. De gjorde ett starkt lopp och seglade in på en andraplats med kronprinsessan hejandes på däck. Mot slutet stod hon vid rodret och gjorde en segergest, lycklig över resultaten. Men stor glädje fyllde kronprinsessa hela laget med energi, och gjorde härlig blöt succé! Resultatet betyder att Victorias fadderbåt SCA hamnade på en tredjeplats i den totala serien.

victoria3
Exkung Juan Carlos med laget Mapfre.

Men kronprinsessan Victoria var inte den enda kungligheten på plats i Göteborg denna dag. Även exkung Juan Carlos var i Göteborg för att heja på det spanska laget Mapfre.

 

Av: Margareta Gotthardsson

Bild: Stella pictures

Annons