Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victorias dag slår rekord: "Aldrig hänt tidigare"

03 apr, 2017, 12:35
author Margareta
Margareta
Oj vad roligt!
Annons

Victoriadagen på Öland är alltid en populär tillställning. Och i år har platserna till konserten på idrottsplatsen i Borgholm sålt som smör. Redan är alla sittplatser slutsålda!

– Detta är absolut ett rekord, det har aldrig hänt tidigare. Just nu tittar vi på om vi kan bygga om lite så att vi får plats för några fler sittplatser, säger Kay Wiestål till Svensk Damtidning, grundare av Victoriadagen.

Kay Wiestål tror att trycket efter biljetter beror på att kronprinsessan i år fyller 40 år. Men även att de valt att boka det omåttligt populära bandet Marcus & Martinus. Ännu finns däremot ståplatser kvar att köpa.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto IBL

Annons