Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victorias fina gest för Gunillas Alzheimersjuka syster

12 jul, 2018, 11:00
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
När Alzheimerloppet anordnandes i Hagaparken för några dagar sedan mötte de en nyfiken kronprinsessa som genast ville veta mer.
Annons

Kronprinsessan Victoria bor som bekant på Haga slott och ses ofta ute i Hagaparken. Så även denna dag, då Alzheimerloppet, anordnat av Vardaga och Alzheimerfonden, hölls just i Hagaparken. Via VaradagaSverige och deras Instagram fick vi denna fina bild på kronprinsessan men också veta mer om deras viktiga verksamhet:

“För Gunilla von Krusenstierna, vars syster lever med Alzheimers sjukdom, blev Alzheimerloppet en fin upplevelse och en hjälp i sorgen. Det blev dessutom en upplevelse utöver det vanliga när hon blev stoppad av en promenerande kronprinsessa som undrade vad det var för lopp som anordnades i Hagaparken.”

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Gunilla berättade givetvis mer om både Alzheimerloppet och om sin syster. De hade ett fint samtal om hur det är att vara anhörig till en person med Alzheimer, en fråga som även engagerat kronprinsessan Victorias mor, drottning Silvia.

”Min syster är väldigt förtjust i kungahuset och att få en bild med prinsessan Victoria och en personlig hälsning till henne var väldigt betydelsefullt” berättar Gunilla.

Läs mer: Victoria fyller 41 år – här är allt du behöver veta för att fira henne

Foto: VardaggaSverige/Instagram

 

Annons