Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victorias gest till Daniel – kärleken blomstrar!

24 aug, 2024, 05:00
author Victoria Morand
Victoria Morand
Victorias ord till hennes älskade Daniel!
Annons
Drottning Silvias stora comeback efter långa frånvaronBrand logo
Drottning Silvias stora comeback efter långa frånvaron

Den 19 juni 2010 var en minst sagt unik och minnesvärd dag för hela Sverige och den kungliga världen!

Kronprinsessan Victorias och prins Daniels bröllop bevittnades av ett helt land och bröllopet var så storslaget att vi minns det till punkt och pricka än idag – 14 år senare!

En dag att minnas! ANDERS WIKLUND / TT

Inne i Slottskyrkan var det knäpptyst när prins Daniel steg upp och skulle framföra sitt kärlekstal till hans älskade Victoria.

Annons

– För nio år sedan hade jag förmånen att lära känna en ung kvinna med en härlig humor, en stark pliktkänsla och dessutom väldigt, väldigt klok. Vi blev vänner. Ju mer jag lärde känna henne desto mer oemotståndlig blev hon. De här åren med dig Victoria har flugit förbi och har varit de bästa i mitt liv, sa prins Daniel.

Victorias kärleksgest till Daniel

Kärleken blomstrar! Lars Pehrson / SvD / TT

Kärleken Daniel visade upp till Victoria blev minst sagt besvarad. Vad Daniel har betytt för Victoria är tydligt när man hör henne prata om sin man i Carina Bergfeldts intervju med just prins Daniel.

Annons

Där beskriver hon hans ovillkorliga stöd och den kärlek han ger henne.

– Jag har ju haft en fantastisk tur att över huvudtaget ha träffat någon som vill dela det här engagemanget som jag har, att träffa en person som vill vara med på den resan, finnas som ett stöd och också som med liv och lust och hela sig själv går in så genuint för sin nya roll, säger hon.

Victoria var inte blyg för att uttrycka sin stora kärlek till sin partner och pappan till hennes barn och deras kärlek verkar bara bli starkare och starkare för varje dag som går!

– Han har ett lätt sätt att ta människor på och för mig har han inneburit så oerhört mycket, inte bara att han är min man och pappa till våra barn, utan också som min närmsta arbetskollega och stöd.

Ni är ett så fint par Victoria och Daniel, heja kärleken!

Bild: TT

Annons