Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victorias glittersuccé

15 sep, 2015, 21:10
author Margareta
Margareta
Annons
riksdagens-ste1

Wow för Victoria! Kronprinsessan glittrade under kvällens uppdrag vid Kungliga Operan. 

Större delen av kungafamiljen befann sig under tisdagskvällen på Kungliga Operan i Stockholm. Kvällens föreställning är avslutningen på denna fullspäckade dag då riksmötet öppnats.

Gästerna fick se baletten Raymonda, en berättelse fylld av kärleksproblem. Kronprinsessparet anlände strax efter kungaparet, och är det något Victoria och Daniel inte har, så är det kärleksproblem. De är så fina mot varandra, och kronprinsessan tycks verkligen njuta av att vara gravid. Hennes klänning glittrade verkligen på trappan utanför operan!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

För Sofia var det första gången hon närvarade under eventet som prinsessa, men som vanligt tycks hon vara skapt för sitt uppdrag. Prinsesspremiären klarade hon galant! Med skäggsnygga prins Carl Philip vid sin sida vinkade hon till hurrande människor innan de poserade inför kamerorna. Med andra handen höll hon prinsens hand, och släppte den inte en enda gång.

Sofia bar en blå spetsklänning. När hon anlände var den dock dold av en svart cape i modern tappning.

Performance at the Royal Opera

Men det var inte bara Sofia som valt att värma axlarna med en cape. Drottningen och hennes kung var ståtliga som vanligt. Speciellt Silvia som var maffigt vacker i en hellång sammets-cape i lila.

Prinsessan Madeleine var däremot inte på plats. Hon hade åkt hem till sin familj i London, och hennes lilla prins Nicolas som idag fyllde tre månader!

Av Margareta Gotthardsson

Foto: Stella Pictures

 

Annons