Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victorias lycka över prins Alexander

21 apr, 2016, 17:00
AvJohanna Lejon
Hon är redan moster till två småttingar. Men i tisdags blev Victoria faster för första gången. Hennes lycka går inte att ta miste på.
Annons
Victoria

För en och en halv månad sedan blev kronprinsessan Victoria mamma för andra gången, till prins Oscar. I tisdags blev hon faster. Det är speciellt för kronprinsessan, förstås, att bli faster för första gången. Hon är ju redan moster, åt prinsessan Leonore och prins Nicolas. På bilderna, tagna under dagens konselj, går kronprinsessans lycka över prins Alexander inte att ta miste på. Kanske är hon så lycklig över att prins Oscar och Alexander är så nära i ålder, och att de kommer att kunna växa upp nästan som tvillingar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Ta en titt på Victorias fasterslycka i vårt bildspel nedan.

 

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures

Annons