Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victorias miljöengagemang har ökat med åren

01 feb, 2016, 08:56
author
Såhär såg det ut när kronprinsessan träffade Johan Rockström, professor i miljövetenskap vid Stockholms universitet och chef för Stockholm Resilience Centre.
Annons
victoria

Under mötet i fredags diskuterades bland annat aktuella miljöfrågor samt kronprinsessans ambassadörskap för globala mål.

Victoria är, liksom kungen, mycket intresserad av natur och miljö och hon har genom åren lärt sig en hel del om hur vi människor måste ta ansvar för att förhindra den oroväckande utvecklingen.

När man får barn är det tydligt hur viktigt det är att vi strävar efter att lämna efter oss en renare planet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Naturkatastroferna har blivit fler, vilket är skrämmande med tanke på att det är vi människor som skövlat regnskog och släppt ut gifter i naturen. Kronprinsessans miljötänk blir bara starkare med åren.

Foto: Kungahuset.se

Annons