Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victorias och Daniels bästa tid är nu!

23 maj, 2016, 12:09
author
Vår på Haga, kan det bli härligare? Nej, inte när man har en liten prins i vagnen och en sprallig fyraåring som åker sparkcykel bredvid!
Annons
Victoria1

Victorias bästa tid är nu! Hon har en trygg man, en underbar dotter och i barnvagnen ligger årets nytillskott – en liten prins! Inte undra på att Victoria är lycklig. Till titelfloran kan hon äntligen lägga tvåbarnsmamma och kanske är det i den rollen som hon trivs allra bäst?

En intensiv vår med många oförglömliga stunder väntar kronprinsessan och prins Daniel.

Victoria

Det finns en hel del att stå i nu när de är fyra i familjen. Men framför allt präglas den närmaste tiden av kärlek!

Annons

Nu kan ju Victoria och Daniel pusta ut. De fick kämpa för att få varandra och det tog tid innan barnen kom. Men med en dotter och en son kan de äntligen koppla av.

Medan hela huvudstaden sjuder av liv och rörelse – uteserveringarna öppnar, cyklarna luftas och vårskorna åker fram ur garderoben – är sköna maj hur härlig som helst ute på Haga. Mammalediga Victoria gör utflykter med barnen och i parken går tillvaron i ett lugnt tempo. Naturen har vaknat och Estelle matar gräsänderna och de vita svanarna som speglar sig i vattnet.

Det är 66 år sedan det senast fanns en liten prins på Haga slott. Då var det kronprins Carl Gustaf. I dag heter lillprinsen på Haga Oscar, och på fredag döpt till Oscar Carl Olof. Och han är minst lika efterlängtad!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
boat

Häromveckan gjorde hela familjen ett besök på Djurgården i Stockholm tillsammans med goda vänner. Victoria och Daniel turades om att dra vagnen och Oscar hade fått en filt över sufletten så att han inte skulle få sol i ögonen. Bredvid åkte Estelle på sin sparkcykel.

Annons
lekstuga

På Haga får familjen vara privata. Det är lätt att föreställa sig bilden – prinsessan Estelle springer med lätta steg mot sin rödmålade lekstuga, fullt upptagen med att duka till kaffekalas med dockservisen. Pappa Daniel får välja hur mycket mjölk han ska ha i den lilla koppen. I skuggan står Brio-modellen Happy och Victoria drar den fram och tillbaka, så att prins Oscar inte ska vakna ur sin eftermiddagssömn.

När prinsessan Estelle hellre vill leka med kompisarna, njuter Victoria och Daniel av mysiga promenader med barnvagnen. Tillsammans har de gått in i babybubblan och för lille Oscars del handlar livet just nu främst om att äta och sova.

Annons
estelle-8

För Victoria och Daniel är livet fantastiskt. Men Estelle är otålig.

– När kan han äta popcorn? lär hon ha frågat barnflickan.

Är man en sprallig fyraåring är ju lillebror inte så himla kul alla gånger. Han bara sover! Men ju äldre han blir desto roligare blir det och nu kan det hända att Estelle tittar ned i vagnen och Oscar skiner upp.

Crown princess 38th birthday, Solliden, Öland, 2015-07-14

Fast Estelle får dock få vänta ett bra tag till innan han blir en rolig lekkamrat.

På helgerna packar familjen bilen och rullar söderut, till Öland. Deras Villa Skönvik vid Kalmarsund är ett paradis på jorden. Och snart kan prins Daniel få användning för sina kunskaper som personlig tränare. Prinsessan Estelle sägs vara mycket ivrig. Hon vill lära sig simma i poolen!

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL, Stella Pictures, Charles Hammarsten

Annons