Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victorias och Daniels bröllop kommer gå i guld, creme och mörkblått

13 jan, 2010, 13:30
AvJohanna Lejon
Det kungliga bröllopsåret har börjat. Nu faller bitarna på plats. Idag, onsdag, presenteras färgerna som kommer att dominera kronprinsessparets bröllop.
Annons

Röd må vara kärlekens färg men detta är ingen kulör som kommer att stå i centrum då kronprinsessan Victoria och Daniel Westling gifter sig den 19 juni. Istället satsar man på de något svalare färgerna vit, guld, mörkblå, creme, gul, serafimerblå och lindblomsgrön.

Inspirationen är det kungliga och den vackra försommartiden och det är också försommarens blomster och knoppning som kommer att stå i fokus då det gäller blomsterarrangemangen.

Mönster från Drottningholms slott

I dag presenterade hovet den visuella profil som kommer att råda under kronprinsessparet bröllop. Förutom de ovanstående färgerna och blommorna kommer huvudtemat utgöras av ett guldigt mönster bestående av kronor, blommor och stjärnor, ett mönster som ursprungligen kommer från Drottningholms slott.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Både färger, blommor och det visuella huvudtemat kommer på olika sätt att prägla både arrangemang, kommunikation och miljöer i anslutning till det kungliga bröllopet.

Foto: TT

Annons