Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victorias och Daniels dilemma: Så begränsar vi Estelles skärmtid

29 jun, 2016, 13:00
AvJohanna Lejon
I samband med en ny intervju berättade prins Daniel och kronprinsessan Victoria om sin dotter, och hur de försöker bergränsa hennes skärmtid.
Annons
EstelleOscar2

I en stor intervju om barns hälsa berättade kronprinsessparet nyligen om vikten av att vara ute i naturen och att röra på sig. De berättade också hur de försöker begränsa sin egen dotters, prinsessan Estelles, skärmtid. Och att de försöker äta nyttigt, och inte ge för mycket godis.

– De berättade hur de försöker begränsa skärmtid för prinsessan Estelle till en timme och sedan ta med henne ut och leka, gå eller cykla, säger Siphamandla Goge, den Sydafrikanska journalisten som gjorde intervjun med kronprinsessparet, till Expressen.
Siphamandla Goge berättar för Expressen att han imponerades av kronprinsessparet.

– De berättade om att de var lyckligt lottade med alla resurser och all personal. Det är ju inte alla som lever så – som är så ärliga. Men samtidigt så var de noga med att förklara hur viktigt de tycker det är att de spenderar så mycket tid som möjligt med sina barn och att göra saker tillsammans. Speciellt när det gäller fysiska aktiviteter, säger Siphamandla Goge.
Han fortsätter:

– De är verkligen jordnära, men det var någon som fick ta hand om lillprinsen när vi startade kameran.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Johanna Lejon

Foto: Kate Gabor/Kungahuset

Annons