Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victorias och Daniels hemliga helgmys med barnen

08 maj, 2017, 14:59
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
En inblick i kronprinsessfamiljens vardag.
Annons

Mellan Tokyo-resan och kronprinsessparets gemensamma besök i Oslo, nu i veckan, passade Victoria och Daniel på att njuta av en ledig söndag tillsammans med barnen. Och de verkar ha gått efter devisen borta bra men hemma bäst. Platsen de valde att äta lunch på var nämligen Stallmästaregården i Hagaparken. En idyllisk restaurang som serverar lyxig husmanskost. Helgmyset fångades på bild, av en annan restaurangbesökare, och på bilden sätter Victoria på Oscar extrakläder medan Estelle börjar få lite spring i benen. En roligt inblick i kronprinsessfamiljens vardag.

 

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

 

Foto: Instagram, Stella Pictures

Annons