Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victorias och Daniels hemlighet läckt ut – nu sprids den i utlandet

20 sep, 2024, 10:00
Här är orden i utländsk press.
Annons

Det har gått lite mer än 22 år sedan världen fick nys om vem som fångat kronprinsessan Victorias hjärta – Daniel Westling från Ockelbo!

Snabbspola dessa två decennier, och mycket har hänt. Daniel är en oerhört uppskattad och hårt arbetande kunglighet, paret har två älskade barn och kärleken spirar än.

Och nu tycks en expert i utlandet ha listat ut hemligheten bakom kronprinsessparets otroliga kärlekssaga.

Saftiga prislappen på Madeleines lyxiga skor • Efter cellgifterna – så mår Kate nu • Uppgifter: Marius misstänks för nytt brott – 3 kungliga snackisar från vecka 37!Brand logo
Saftiga prislappen på Madeleines lyxiga skor • Efter cellgifterna – så mår Kate nu • Uppgifter: Marius misstänks för nytt brott – 3 kungliga snackisar från vecka 37!

Prins Daniels och kronprinsessan Victorias hemliga dejt

När Victorias och Daniels relation avslöjades – faktiskt av Svensk Damtidnings nuvarande chefredaktör Johan T Lindwall – hade de fått hålla kärleken för sig själva i nästan två år.

Annons

De träffades som bekant på Daniels gym, och det hela började som en oskyldig vänskap. Något som Victoria själv lyft som en viktig grund för relationen:

– Daniel och jag hade en väldigt fin och välgrundad vänskap. Vi var väldigt nära vänner innan och det var en vänskap som växte och blev till kärlek. Det är också en otrolig trygghet att ha det att stå på som bas.

Ja, det var först några månader senare som Daniel och Victoria började hänga privat, och det var Daniel som tog mod till sig och bjöd ut henne på dejt. Och det var ingen romantisk middag med levande ljus på schemat – det var Britney Spears-konsert i Globen!

Kronprinsessan Victorias och prins Daniels hemlighet ute

Nu har det gått över 20 år sedan den där första pirriga dejten – och kärleken är lika stark än idag. Ja, varje gång Victoria och Daniel fångas på bild ihop lyser deras värme för varandra igenom, och ibland slinker till och med en liten kärleksgest förbi!

Annons
Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel gästade en mottagning för australiensvenskar och Svensk-Australiska handelskammarens medlemmar på Contemporary Art Museum i Sydney där 200 gäster hade bjudits in.
Blicken säger allt! Jonas Ekströmer/TT
Kronprinsessparet hand i hand
Hand i hand – genom livet! Jonas Ekströmer/TT
Annons

Men vad är då Victorias och Daniels kärleksknep? Ja, i tyska Bunte tycker sig kungahus-experten Julia Melchior kunna avslöja parets hemlighet för ett lyckligt äktenskap:

– Man kan säga att de inte förväntar sig något av varandra, som de inte kan uppfylla, säger Melchior som följt kronprinsessparet nära.

– Victoria och Daniel värdesätter varandra som de är, och låter den andra vara som den är!

Foto: TT

Annons