Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victorias och Daniels möte med svenska modellen

17 dec, 2016, 16:35
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Det blev ett spännande möte i Milano.
Annons
victoria daniel glam ste

Kronprinsessparets officiella resa till Italien tog upp flera allvarliga ämnen. Bland annat höll Victoria ett gripande tal vid besöket av FAO, FN:s livsmedels och jordbruksorganisation. Hon pratade om hur världen hushåller med sina resurser och använde uttrycket “hälsoparadoxen av vår tid”.

– Vissa blir sjuka av att äta för mycket. Vissa för att de svälter, sa Victoria i sitt tal.

Men trots tuffa frågor präglades resan av en trevlig och uppsluppen stämning. I Milano deltog kronprinsessparet till exempel i den svensk-italienska handelskammaren Assosvezias årliga Luciamiddag. Detta tillsammans med programledaren och modellen Filippa Lagerbäck, 43.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
filippa l ste

Filippa upptäcktes som modell redan vid 13 års ålder. Hon började fotograferas på lov och helger och efter studenten tog karriären fart på riktigt. Samtidigt som hon reste runt och jobbade för olika varumärken träffade hon italienaren Daniele och det var på grund av honom som hon valde att bosätta sig i Italien på heltid. Idag bor paret, och deras 11-åriga dotter Stella, i Milano där Filippa arbetar för en italiensk tv-kanal.

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: Stella Pictures

Annons