Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victorias plan inför Oscars födelsedag

28 feb, 2017, 14:05
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Så planerar kungafamiljen Oscars firande.
Annons
Kungen missar prins Oscars ettårsdag, men Silvia hinner hem till kalaset.
Kungen missar prins Oscars ettårsdag, men Silvia hinner hem till kalaset.

På torsdag fyller prins Oscar ett år. Det kommer att firas av familjen privat, men vi kan definitivt vänta oss att se nya bilder på den lilleprinsen. Victoria och Daniel har sedan Estelles ettårsdag delat med sig av nya bilder vid födelsedagar och Madeleine och Carl Philip har hakat på traditionen.

Hovet berättar inte hur familjen firar Oscar men sannolikt blir det kalas på Haga Slott. Drottning Silvia som i morgon onsdag reser till Polen för att dela ut stipendiet Queen Silvia Nursing Award hinner hem för att delta, men kungen befinner sig på resande fot. Han reser under torsdagen till finska Lahti för att se skidmästerskapen och kommer hem först den 5:e mars. Prinsessan Madeleine är däremot hemma i Stockholm. Efter några intensiva dagar i New York har hon återvänt hem till Sverige där också barnen Leonore och Nicolas är.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto: IBL.

 

Annons