Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victorias resa med dottern Estelle – lämnar landet

03 sep, 2024, 08:22
Drottning Silvia, kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle reser iväg.
Annons

Världen hann snabbt smälta OS i Paris innan det var dags för fler tävlingar i den franska huvudstaden. Just nu pågår Paralympics för fulla muggar, med spännande tävlingar i grenar som simning, bågskytte och bordtennis.

Victorias paus från plugget – efter bara 3 dagar • Haralds & Sonjas vägran på shaman-bröllopet • Skandalen kring Marius växer – 3 kungliga snackisar från vecka 34!Brand logo
Victorias paus från plugget – efter bara 3 dagar • Haralds & Sonjas vägran på shaman-bröllopet • Skandalen kring Marius växer – 3 kungliga snackisar från vecka 34!

Nyligen bekräftade hovet att kronprinsessan Victoria reser till Paris för att bevittna de svenska atleternas bedrifter på plats och kommer att vara där både fredag, lördag och söndag.

Men Sveriges framtida drottning reser inte ensam. Nu står det klart att mamma drottning Silvia och dottern prinsessan Estelle följer med till den franska huvudstaden.

Annons
Kronprinsessan Victoria, prinsessan Estelle och drottning Silvia
Kronprinsessan Victoria, prinsessan Estelle och drottning Silvia reser till Paris.MSAMS

Estelles första OS

Där kommer tre generationer kungliga stå och klappa frenetiskt, jubla när idrottarna gör något bra och se till så att atleterna får det stöd som kan ge lite extra vind i seglen.

Det är ingen hemlighet att kungafamiljen älskar att vara på plats vid diverse idrottssammanhang. För bara några veckor sedan var kungen och drottningen i Paris för att heja fram svenskarna i de berömda spelen.

För Estelles del blir det också OS-premiär och det är säkert väldigt stort för den unge kungligheten att vara på plats och få uppleva allt för första gånge tillsammans med mormor och mamma.

Foto: TT

Annons