Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victorias schemakrock – kan missa när Madeleines bebis föds

01 mar, 2018, 11:00
author Margareta
Margareta
Kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine står väldigt nära varandra, men det kan behöva dröja några dagar innan kronprinsessan får träffa Madeleines tredje barn.
Annons

Prinsessan Madeleine föder sitt tredje barn när som helst. Inbjudningskorten till gudstjänsten som ska äga rum efter att barnet kommit har redan skickats ut, vilket du kan läsa om här! Barnet är alltså beräknat att födas i mitten av mars. Och så fort ett barn föds i kungafamiljen skyndar de övriga familjemedlemmarna alltid till de nyblivna föräldrarna. Redan samma eller nästföljande dag brukar kungaparet ha sett sitt nya barnbarn och även de kungliga syskonen brukar hälsa på det lilla barnet snabbt.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men just denna gång kan kronprinsessan Victoria få behöva vänta med bebismys.

Läs mer: Victorias doldisvänner tar över familjeimperium

Victoria har nämligen en viktig resa inplanerad just i mitten av mars. Mellan den 14 och 17 mars kommer hon att närvara vid de Paralympiska vinterspelen i Sydkorea, vilket dessutom betyder långa flygresor. Hon kommer alltså vara borta i omkring en vecka, precis när hennes syster Madeleine är beräknad att föda. Victoria kan därmed alltså komma att missa det Te Deum som kommer att äga rum i anslutning till födseln.

Annons

Läs mer: Snart dags för Madeleine och Chris! Här är kungligheterna med tre barn

Men Victoria är inte den enda i kungafamiljen som har resor inplanerade just denna månad då förlossningen är beräknad att ske. Kungaparet kommer att åka till Mexico City där de mellan den 21 och 24 mars kommer att närvara vid eventet Baden-Powell Fellowship. En ceremoni som hyllar personer som bidragit till Scoutrörelsen.

Läs mer: Meghan Markle avslöjar vilken känd brudklänning hon älskar mest

Foto Stella pictures

Annons