Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victorias smarta strategi – kopierade Madeleine

30 sep, 2016, 10:17
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Under fredagsmorgonen publicerade hovet en ny bild på prins Oscar - tagen av Victoria! Förmodligen har kronprinsessan inspirerats av Madeleine som ofta lägger upp bilder på barnen via sociala medier.
Annons
victoria ibl

Prinsessan Madeleines Facebooksida, där hon delar med sig av privata bilder på barnen, har blivit en riktig hit. Och nu verkar även hennes storasyster ha börjat intressera sig för sociala medier. Under fredagsmorgonen publicerade hovet en ny bild på prins Oscar via Instagram. Bilder är tagen under Skördefesten i Borgholm och i textraden står det tydligt att Victoria är fotografen. Dessutom har den flera likheter med den bild som Madeleine lade upp i oktober 2014.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
oscar insta

Oscar verkar ha haft det minst lika mysigt som sin mamma under Skördefesten i Borgholm. Dessutom verkar han tycka att det var extra spännande att få busa runt bland pumpor och höbalar.

leonore fb

..och för två år poserade hans kusin på ett liknande sätt. Ja, kanske är det bara en tidsfråga tills kronprinsessan skapar sig en egen Facebooksida med fler gulliga bilder på barnen – precis som Madeleine!

Av Ellen Myrgård Lindén.

Foto: IBL, Prinsessan Madeleines Facebook, Instagram.

Annons