Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victorias spännade vecka - det händer

28 nov, 2016, 09:12
AvJohanna Lejon
Nu gör kronprinsessan Victoria comeback - med råge. I veckan har hon fler kungliga uppdrag än på länge.
Annons
Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria har en spännande vecka framför sig.

Trots att kronprinsessan Victoria är föräldraledig med lille prins Oscar fortsätter hon att jobba på. Och denna vecka gör hon jobbcomeback på allvar. På bara två dagar har hon inte mindre än fyra stycken uppdrag. Flitiga Victoria är nästan tillbaka i samma jobb-tempo som hon var innan prins Oscar kom till världen.

Svensk Damtidning vet vad som händer i veckan.

På onsdag är det dags för lunch tillsammans med Polens president H.E. Mr Andrzej Duda på Kungliga slottet. Därefter har hon och prins Daniel en träff med utrikesminister Margot Wallström. Senare samma dag är det också styrelsemöte i kronprinsessparets stiftelse.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Också dagen efter händer det saker. Torsdag den 1 december är det dags för ett sammanträde i kronprinsessan Victorias Stiftelse för Vetenskaplig Forskning och Utbildning på Kungliga slottet.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Stella Pictures.

Annons