Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victorias speciella armband - en succé för mamma Silvia

19 jul, 2016, 14:08
AvJohanna Lejon
Vi har sett det kring drottning Silvias handled. Och runt kronprinsessan Victorias. Nu gör Childhoodarmbandet succé.
Annons
VictoriaStella1

Det speciella Childhood-armbandet, i guld och silver med olikfärgade stenar, är en variant av det storsäljande indianpärle-armbandet, som Childhood, välgörenhetsorganisationen som drottningen grundat, sålt i flera år. Både Victoria, Madeleine och drottning Silvia har setts bära armbandet, som är designat av Sophie Gyllenhammar, kvinnan bakom det kungliga favoritmärket Sophie by Sophie.

– Vår variant av Childhood-armbandet tillhör vår klassiska baskollektion, och är idag en av våra mest populära produkter. Det är verkligen en storsäljare som ökar för varje år, berättar Sophie, i ett pressmeddelande från Childhood.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
SilviaStella

Idag säljer Sophie runt 1200 armband per år. För varje Childhood-armband som Sophie by Sophie säljer så skänks 10 procent till Childhoods arbete för att förhindra att barn världen över utsätts för övergrepp eller exploatering. Det blir 120 kronor per sålt armband, utan moms, vilket betyder omkring 150 000 kronor till Childhood – varje år.

SilviaStella1

Av: Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures

Annons