Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victorias träning inför viktiga uppdraget

29 mar, 2017, 16:00
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Förberedelserna pågår för fullt!
Annons

Nu är det inte långt kvar. Om mindre än två veckor åker kronprinsessan Victoria på en officiell resa till Japan. Syftet med resan är att fördjupa kronprinsessans arbete inom hållbarhet, havs och fiskefrågor. Hon är ju som bekant ambassadör för FN:s globala hållbarhetsmål.

Och förberedelserna pågår för fullt! Idag, onsdag, hade Victoria till exempel ett möte med experter från Utrikesdepartementet inför sitt viktiga uppdrag. Programmet planeras förstås in i minsta detalj och kronprinsessan har tidigare sagt till Svensk Damtidning att hon alltid försöker läsa på så mycket som möjligt inför sådana här resor.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Kronprinsessan tillsammans med Per Sjönell och Klas Molin från UD. Mötet ägde rum på Kungliga slottet.

Besöket kommer främst att äga rum i Tokyo men hela Japan har en alldeles speciell plats i Victorias hjärta. Det var nämligen dit hon flög under sin allra första utlandsresa på egen hand. Då var hon 24 år och såhär sexton år senare bär det alltså av igen!

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: Stella Pictures, Kungahuset.se

Följ Svensk Damtidning på Facebook – klicka på gillaknappen nedan!

[socializer-facebooklikeshare href=”https://www.facebook.com/Svensk-Damtidning-100230933484/” layout=”standard” action=”like” showfaces=”true” share=”false” width=”320″]

Annons