Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victorias tydliga markering under nya instagrambilden

03 feb, 2017, 13:00
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Här är kronprinsessans dolda markering.
Annons
Kronprinsesan-Victoria-Ste

Kungafamiljen blir alltmer måna om att kommunicera ut sina budskap i sociala medier. Så även Victoria som håller hårt på de viktiga kungliga traditionerna. Under fredagsmorgonen släppte hovet nya bilder på Hagafamiljen och i texten under bilden kan man läsa kronprinsessans tydliga markering.

“Prinsessan Estelle, hertiginna av Östergötland, och Prins Oscar, hertig av Skåne, är barn till kronprinsessan Victoria och Prins Daniel. Prinsessan Estelle är tronarvinge och den andra i tronföljdsordningen efter Kronprinsessan. Läs mer på www.kungahuset.se/bernadotte. Där finns Kungafamiljens biografier i text och bild.”

Annons
slakttrad

Länken, som ligger bifogad under Instagram-bilden, hänvisar till ett släktträd över ätten Bernadotte. Victoria har ju, som bekant, alltid varit väldigt familjekär. För henne är det viktigt att hela tiden påminna barnen om kungafamiljens historia. Den här bilden, som visar hur alla familjemedlemmar är sammanlänkade, är inte ny men däremot är det ovanligt att hovet påminner oss om den.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: IBL, Kungahuset.se

Annons