Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victoriastipendiaten Henrik Lundqvist om dotterns vänskap med Estelle: "Funkar jättebra ihop"

14 jul, 2016, 12:46
AvJohanna Lejon
Ikväll tar hockeystjärnan Henrik Lundqvist, 34, emot pris av kronprinsessan Victoria på Borgholms idrottsplats på Öland för sina enastående idrottsliga prestationer som målvakt i New York Rangers.
Annons
estelle-victoria-oland

Henrik är väldigt glad och smickrad över priset, men frågan är om inte dottern Charlise är lite gladare. Hon är jämngammal med prinsessan Estelle och har sett fram väldigt mycket emot att få leka med en riktig prinsessa.

– Hon älskar prinsessor och rosa och funkade jättebra ihop med prinsessan Estelle. Vi var där och fikade nu på morgonen och medans vi vuxna satt vid ett bord och drack kaffe sprang de runt i trädgården och lekte, säger Henrik till Svensk Damtidning.

Annons

LÄS MER: Hustrun Thereses ilska mot Henrik Lundqvist: "Spenderar en hel del tid borta från familjen"

Hustrun Therese är också med på plats, medan ettåriga dottern Juli är med farmor och farfar i Båstad.

Ikväll väntar firande på ett hotell i Borgholm och Henrik, som umgås i prinsessan Madeleines kretsar, låter det vara osagt om de kungliga kommer att ansluta.

– Vi får se vilka som dyker upp.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
AnnaHenrik

Av Anna von Koch

Foto: Stella Pictures, IBL

Annons