Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Håret avslöjar kungligheternas personlighet

13 maj, 2015, 08:01
author
Annons
lockar

Håret speglar personligheten, sägs det. Hårdsprejat eller vilda lockar – så är våra kungligheter.

Enligt “the You Way” avslöjar din frisyr vem du är. Därför gör vi här en undersökning bland våra drottningar och prinsessor och deras frisyrer.

madeleine-ao

Kort page, stram hästsvans eller rufsigt partysvall – det här säger ditt hår om din personlighet.

Annons
marie-ao-2

Utsläppt och ostylat hår

Ett fritt och utsläppt hår utan vare sig plattad eller lockad styling visar att du är en självsäker tjej som inte behöver anstränga dig för mycket. Du är trygg i dig själv och föredrar att vara naturlig i allra högsta grad.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
victoria-face-ch

Enkel hästsvans

En enkel hästsvans avslöjar att du varken har ork eller lust att lägga tid på håret. Du är en kvinna i farten som prioriterar annat än att locka håret innan du går till arbetet.

Annons
Letizia

Page eller riktigt kort hår

Du är inte rädd för att testa på nya saker och i det här fallet nya frisyrer. Du känner dig fri i page eller en riktigt kort frisyr. Du fokuserar på rätt saker och presterar väl på jobbet.

Maxima-3

Piffa svallet med håraccessoarer

Genom att smycka hjässan med hårband eller andra typer av accessoarer visar det att du inte är rädd för att ta plats och sticka ut. Du älskar att ha roligt och är inte rädd för förändringar eller utmaningar.

Annons
Mary-7

Perfekta lockar

Om du är tjejen som alltid har perfekt lockat hår kan det vara så att du föredrar ordning och reda i din vardag.

Foto: Stella Pictures, IBL

 

 

 

 

Annons