Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

William och Kate har tagit en paus – anledningen bakom

01 aug, 2024, 11:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Kate och William.
Prins William och Kate tar paus från alla måsten. Foto: TT.
Prinsparet tar ett steg tillbaka.
Annons
Cancerbeskeden som skakar om brittiska kungafamiljenBrand logo
Cancerbeskeden som skakar om brittiska kungafamiljen

Det har varit en omtumlande tid för det brittiska kungahuset det senaste året.

Inom loppet av ett år har tre medlemmar drabbats av cancer. Både kung Charles, ex-prinsessan Sarah "Fergie" Ferguson och prinsessan Kate har fått motta beskedet.

Stödet från omvärlden har varit stort och familjerna har tagit hand om varandra. Nu tar prins William och prinsessan Kate ett steg tillbaka för en paus.

En välförtjänt semester

Prinsessan Kate har synts till vid flera officiella tillställningar sedan hon fick beskedet att hon drabbats av cancer.

Annons
Kate och William.
Nu tar Kate och William en välförtjänt semester. Foto: / SplashNews.com

Hon har även sett ut att må väldigt bra. Allra bäst mår hon när hon får vara tillsammans med sin familj – något det nu blir mycket av när barnen har sommarlov.

Tillsammans med prins William tar hon en välförtjänt semester. Precis som för den svenska kungafamiljen ekar den kungliga kalendern för det mesta tomt på sommaren.

När det kommer till sommaren för William, Kate och barnen – prins George, prinsessan Charlotte och prins Louis finns det en hel del traditioner. Något brittiska tidningen Hello rapporterar om.

Annons

Bland annat så besöker de King's Balmoral Estate i Skottland.

Borta från stressen

Enligt Hello är det inte säkert att prinsfamiljen kommer att spendera tid tillsammans med kung Charles och drottning Camilla i Skottland.

En sak som däremot är säkert är att både William och Kate kommer att få tid iväg från stress och offentliga tillställningar. Kate kommer förhoppningsvis kunna få tänka på annat efter att hon genomgått flera förebyggande cellgiftsbehandlingar sedan starten på året.

Foto: TT.

Annons